Madridi Real korraldab erakorralise pressikohtumise

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale mängus Barcelona vastu
Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale mängus Barcelona vastu Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi teatas, et täna õhtul Eesti aja järgi kell 20.30 toimub erakorraline pressikonverents. Ilmselt saab selgeks peatreeneri Rafael Beniteze tulevik.

Hetkel liigub Hispaania meedias erinevat informatsiooni, kuid mitmed sealset jalgpalli tundvad ajakirjanikud on avaldanud aravamust, et klubi teatab Beniteze vallandamisest. Samal ajal kirjutab Marca, et nemad ootavad president Florentino Perezelt sõnavõttu Beniteze toetuseks. Ajaleht kirjutab, et praegune hetk oleks peatreeneri vallandamiseks ebasobiv ning pigem antakse Bentezele veel viimane võimalus klubile jalad alla saada.

Reali tulemusi vaadates polegi nende seis kuigi hull, kuid laupäeval saadud 0:4 kaotus Barcelonalt andis selge märgi suuremast kriisist. Väidetavalt on Benitez kaotanud mängijate ja juhatuse usalduse. Tema kaitsest lähtuv mängustiil ei sobi ei Reali fännidele ega ründama harjunud mängijatele. Ajaleht AS kirjutab, et Cristiano Ronaldo on pannud Pereze ultimaatumi ette – kas lahkub Benitez või lahkub Portugali ründeäss.

Hispaania treeneri allakäik on olnud kiire, kuna Reali treeneripingile asus ta tänavuse aasta 3. juunil. 55-aastane Benitez on lisaks Realile juhendanud ka Valladolidi, Osasona, Extremadura, Tenerife, Valencia, Liverpooli, Interi, Chelsea ja Napoli meeskondasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles