Madridi Real vandus Benitezele truudust

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Benitez
Rafael Benitez Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi president Florentino Perez kutsus täna kokku erakorralise pressikohtumise, et vanduda truudust peatreener Rafael Benitezele. Täna kogunenud klubi juhatus arutas hispaanlasest treeneri olukorda ning leidis, et just Benitez on parim mees klubi etteotsa.

«Kohtumisel arutasime klubi sportlikku seisu ning kinnitan, et Benitezel on meie toetus ning usume temasse täielikult,» teatas Perez. «Tal on vajalikud teadmised, et edu saavutada. Ta alles alustas oma tööd meie juures ning laseme tal jätkata ning jõuda vajalike saavutusteni. Oleme kindlad, et meil on piisavalt tugev meeskond, et tuua fännidele rõõmu, mida nad täielikult väärivad. Rafael Benitez on väljavalitu, et viia see meeskond eduni. Nüüd vajab ta poolehoidjate toetust rohkem kui kunagi varem.»

Reali laupäevase 0:4 kaotuse teemal Perez väga palju ei rääkinud. «Mõistan, et see tekitas fännides viha, kuid palun neil meeskonda edasi toetada,» ütles Perez. Meedias levinud kuuldused, et mängijad ei pinguta Beniteze nimel täielikult, lükkas president ümber. «Mängijad töötavad klubi liikmete nimel, kelleks on meeskonna fännid.»

Pikemast tulevikust rääkides kadus Pereze jutust aga varem mainitud enesekindlus ja usk. «Ma ei oska öelda, mis tulevikus juhtub. Keegi ei tea, millises seisus oleme kuue kuu pärast.» Lisaks kinnitas Perez, et ka Cristiano Ronaldo suhted tema ja Benitezega on parimas korras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles