Norra tippklubi testib Viljandi Tuleviku noort väravavahti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer Foto: SCANPIX

Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi väravavaht Karl-Robert Nõmm viibib testimisel kuulsas Norra klubis Molde, mille treeneriks on endine Manchester Unitedi ja Norra koondise ründaja Ole Gunnar Solskjær.

17-aastane Tuleviku esikinnas Nõmm veedab Norras kuus päeva ning osaleb treeningutel esmaspäevast reedeni. Neljapäeval on Nõmmil puhkepäev, sest toimumas on UEFA Euroopa liiga kohtumine, kus Molde võõrustab Fenerbahcet ning Nõmm saab mängule tribüünidelt kaasa elada.

Nõmm ise jäi Tuleviku kodulehele antud kommentaarides tagasihoidlikuks. «Esimese trenni põhjal ütleks, et Molde on väga tehniline meeskond, kellele meeldib palli vallata ja söötu lükata,» kirjeldab Nõmm Norra klubi mängustiili.

Ta lisas, et nii treeningud kui ka kõik selle kõrval toimuv on Norras väga professionaalne. «Mängijad ja treenerid on siin superlahked. Mind võeti kohe ilusti omaks ja uuriti riigi ja muu kohta,» lisas Nõmm. Kuid enim on Nõmm õnnelik selle üle, et saab trenni teha sellise legendaarse mehe käe all nagu seda on Manchester Unitedi legend Ole Gunnar Solskjær. «Uhke tunne on teha sellise mehe käe all trenni ja nüüd tuleb endast maksimum anda,» ütles Nõmm.

Treenerit kirjeldades jäi Nõmm eestlaslikult tagasihoidlikuks: «Ta on selline hea väikese huumorisoonega rahulik ja sõbralik mees.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles