Best: kui oleksin sündinud koledana, siis ei oleks te kunagi kuulnud midagi Pelest

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Best 1970. aastal.
George Best 1970. aastal. Foto: SCANPIX

Tänapäeva jalgpallistaarid on harjunud elama telekaamerate ees ning lisaks sportlikele saavutustele kajastatakse meedias laialdaselt ka nende igapäevaseid tegemisi. Esimesena elas säärast elu legendaarne Manchester Unitedi mängumees George Best. Täna möödub «viienda biitli» surmast kümme aastat. Lisaks jalgpallilistele ja eraelulistele tegemistele said kuulsaks ka mehe väljaütlemised.

«Ma kulutasin palju raha alkoholile, naistele ja kiiretele autodele. Ülejäänud raha raiskasin ma lihtsalt ära.»

«1969. aastal loobusin ma naistest ja alkoholist – need olid minu elu kõige halvemad 20 minutit.»

«Olen joomisest loobunud, kuid seda vaid magamise ajaks.»

«Kui mulle antakse valida, kas lüüa Liverpoolile 30 meetri pealt värav, olles seejuures eelnevalt üle mänginud neli nende pallurit, või magada Miss Maailmaga, siis see oleks raske valik. Õnneks olen ma teinud mõlemat.»

«Ma võin liituda anonüümsete alkohoolikutega, kuid ma arvan, et mul oleks raske jääda anonüümseks.»

«See on minu puhul tüüpiline, et ma hakkan lõpetama oma pikka ja silmapaistvat joomakarjääri just ajal, kui valitsus plaanib pubid avatuks jätta kogu 24 tunniks.»

«Inimesed ütlevad alati, et ma ei tohiks oma eluküünalt põletada korraga mõlemast otsast. Võib-olla neil pole piisavalt suurt küünalt.»

«Kui ma oleksin sündinud koledana, siis ei oleks te kunagi kuulnud midagi Pelest.»

«Inimesed räägivad, et ma magasin seitsme Miss Maailmaga. Ma ei teinud seda. Neid oli vaid neli. Ülejäänud kolmele andsin ma korvi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles