Audentes andis Raplale vapra lahingu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla AVISe pea peatreener Aivar Kuusmaa
Rapla AVISe pea peatreener Aivar Kuusmaa Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eesti korvpalli meistriliiga eilses ainsas kohtumises sai Rapla AVIS võitlusliku mängu järel 81:70 jagu Audentese SG/Noortekoondisest.

Rapla võitis poolaja 49:32 ning kuigi kolmandal veerandajal mindi koguni 59:39 juhtima, andsid Audentese noored korraliku lahingu, kui vahespurdi abil vahendati vähe seisuni 63:51. Kolmanda veerandaja lõpuks oli küll Rapla taas edu suurendanud, kuid neljanda veerandaja keskel jõudsid Indrek Visnapuu hoolealused veel seisuni 63:72. Sealt edasi pani siiski Rapla oma paremuse maksma ja kokkuvõttes vormistatigi 81:70 võit.

«Ma ei ütleks, et vastane pidi pingutama niipalju kui vaja. Aivar Kuusmaa (Rapla peatreener- toim.) sai küll kindlasti rohkem vahetusmeestele võimalust anda, aga tahaksin siiski tunnustada meie noorte tegevust - kergelt Raplale täna midagi ei tulnud. Oli kohati väga häid hetki, mis mulle kui treenerile rõõmu tegid, seda nii kaitses kui rünnakul,» tunnistas Visnapuu võitlusliku kaotuse järel.

Võitjate poolt tõi parimana 16 punkti William Artino, Audentese suurim skoorija oli 13 silmaga Kregor Hermet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles