Suurte sihtidega Eesti uisukrossisõitja startis uue hooaja avaetapile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Taru mullu Soomes võistlemas.
Mark Taru mullu Soomes võistlemas. Foto: Liis Treimann, Espoo

Eesti ainuke uisukrossisõitja Mark Taru alustab sel nädalavahetusel Ice Cross Downhill maailmameistrivõistluste uut hooaega Kanadas.

Mullu individuaalvõistlusel 30. koha saanud ning kaheksast võistlusest kuuel kaasa teinud Taru kinnitas oma blogi vahendusel, et plaanib sel hooajal osaleda kaheksal võistlusel: neljal Red Bull Crashed Ice etapil ning neljal väiksema kaaluga Riders Cupi etapil. Vahele jääb eestlasel kaks Riders Cupi etappi, mis sõidetakse veebruaris Kanadas.

Samuti Kanadas algabki hooaeg aga juba sel nädalavahetusel, kui kihutatakse Quebecis. «Tunne on hea ja ei jõua ära oodata,» ütles Taru enne tänast, kui startis Kanada poole.

Sihid on Eesti ainukesel uisukrossisõitjal uue hooaja eel taas kõrged: «Vaeva on suvel nähtud ja ootused hooajaks on kõrged. Unistus oleks tulla maailmameistriks ja ma usun, et ma saan sellega hakkama.»

Pärast esimest Red Bull Crashed Ice sarja etappi on järgmisena võistluskalendris ootamas Austrias sõidetav Riders Cup, mis on kavas 18.-19. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles