Kehra oli vooru keskses kohtumises parem Viimsist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meeste meistriliigas kohtusid täna vooru keskses vastasseisus HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja– HC Viimsi/Tööriistamarket. Kehra alistas kodus Viimsi 30:25. Kehra parimana viskas Uku-Tanel Laast 8 väravat. Viimsi parim oli samuti 8 väravat visanud Robin Oberg.

Enne mängu:

Kehralased jõudsid nädalavahetusel Euroopa Challenge'i karikasarjas 16 parema hulka, kuid meeskonna peatreeneri Indrek Lillsoo arvates ei muuda see enne eesseisvat kohtumist midagi.

«Ma usun, et mängijaid pole pingelangus tabanud,» ütles Lillsoo. «Viimsi on hetkel hoos. Eelmises voorus alistasid nad Viljandi ja kaotasid enne seda Servitile nelja väravaga. Me oleme igal aastal neile korra alla jäänud ning peame juba seetõttu olema ettevaatlikud. Arvestada tuleb ka seda, et meil on olnud ridamisi mänge erinevates sarjades, Viimsi aga keskendub hetkel vaid meistrivõistlustele. Kuigi meil on tihe mängugraafik, kavatseme kõrge tempo peale panna, kuid ega ka Viimsi niisama jaluta,» lisas Lillsoo.

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnoneni hinnangul ei tule hõredam graafik alati kasuks. «Kehralased on ammutanud heade kohtumistega lisakogemusi ja -oskusi. Samuti annab pidev mängimine võhma juurde,» leidis Pinnonen. «Loodame neid ka sel hooajal võita, kuid millal, seda ei tea, sest meil on praegu kolm-neli meest haiguste tõttu rivist väljas. Edu aluseks saab kindlasti olema väravavahi töö ja kaitse ning ka meile on kiire tempo meeltmööda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles