Noor F1 staar võib hooaja lõpetada mitme auhinnaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: SCANPIX

Tänavu vormel-1 sarjas vaid 17-aastaselt debüteerinud Max Verstappen võib hooaja lõpus teenida koguni kaks auhinda, sest väidetavalt kandideerib noor hollandlane Rahvusvahelise autospordiliidu (FIA) aasta kokkuvõttes nii aasta teo kui aasta inimese tiitlile.

F1 uudiseid vahendav portaal f1today.net kirjutas täna, et FIA on esitanud Verstappeni aasta inimese tiitli kandidaadiks, sest noor sõitja on teinud tänavu üle ootuste hea hooaja - enne viimast etappi on hollandlasel koos 49 punkti ja sellega hoiab ta 12. kohta. Aasta inimese tiitlile kandideerivad teiste hulgas ka näiteks tänavu juba maailmameistriks kroonitud Mercedese sõitja Lewis Hamilton ning sama tiimi boss Toto Wolff.

Lisaks aasta inimese tiitlile võib Verstappen aga võita ka aasta teo auhinna, sest FIA on valinud sellesse kategooriasse kandideerima tema möödumise Felipe Nasrist Spa ringraja Blanchimont' kurvis.

FIA aasta parimad selguvad 4. detsembril toimuval galal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles