Paide Linnameeskond sai Florast tegevjuhi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Pruuli.
Jaanus Pruuli. Foto: Paide linnameeskond

Jalgpalli Premium liiga tänavuse hooaja seitsmenda kohaga lõpetanud Paide Linnameeskonna uueks tegevjuhiks on alates tänasest Jaanus Pruuli.

38-aastane Pruuli oli aastatel 2013 - 2015 kümnekordse Eesti meistri FC Flora kommertsdirektor, tegeledes turunduse, sponsorsuhete, meedia ja mängukorraldusega. Aastatel 2004-2012 juhtis ta Eesti Rahvusringhäälingu spordiportaali.

Paide Linnameeskonna president Veiko Veskimäe peab uue tegevjuhi ametisse astumist klubi arengu loogiliseks jätkuks. «Jaanus Pruuli tulekuga saab Paide Linnameeskonna organisatsioon kindlasti tubli täienduse. Sisuliselt meil klubis seni tegevjuht ühes isikus puudus ja need kohustused olid erinevate inimeste vahel ära jagatud,» rääkis Veskimäe.

«Klubi kiire areng ning kasv viimastel aastatel on tinginud vajaduse kaasata ka klubi igapäevajuhtimisse uut jõudu. Jaanus on viimasel kolmel aastal teinud Floras silmapaistvat tööd ning saanud hea kogemuse ja usun, et suudame tänu sellele ka Paide Linnameeskonnas oma ideid senisest veel paremini ellu viia,» lisas Veskimäe.

Pruuli jaoks on Paide juba varasemast tuttav organisatsioon: «Paide Linnameeskond sai mulle südamelähedaseks neli aastat tagasi, mil põhitöö kõrvalt püüdsin klubi jõudumööda aidata. Kuigi tänavune hooaeg oli Paide jaoks Premium liigas raske, on vahepealsete aastate jooksul just klubina tehtud suured sammud edasi ja seda eri tasanditel – alustades noortetöö ühendamisest Järvamaal kuni organisatsiooni juhtimiseni välja.»

«Soovin tänada FC Flora meeskonda, treenerite tiimi, klubi personali ja loomulikult fänne unustamatute aastate eest! Kohtumiseni juba uuel hooajal – kui neli duelli välja arvata, siis ülejäänud 32 mängus hoian teile kindlasti pöialt,» lisas Pruuli.

Paide Linnameeskond on Järvamaa ja kesk-Eesti juhtiv jalgpalliklubi. Klubi esindusmeeskond on seitsmendat hooaega mängimas Eesti jalgpalli kõrgeimal tasemel Premium liigas. Klubil on tervet Järvamaad ja Tapa regiooni ühendavas noortesüsteemis treenimas enam kui 300 noort ja last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles