Järvamaa ja Pärnu vastasseis avab karikavõistluste poolfinaalseeriad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskonna mängijad.
Pärnu meeskonna mängijad. Foto: Ants Liigus

Täna õhtul lähevad Paide E-piim spordihoones vastamisi Järvamaa Võrkpalliklubi ja Pärnu Võrkpalliklubi, kes peavad Eesti karikavõistluste poolfinaalide esimese kohtumise. 

Samad võistkonnad olid vastamisi ka oktoobri viimasel päeval Saja Liiga esimeses mängus ja siis võttis Pärnu Järvamaa pealinnas kindla 3:0 (25:16, 25:18, 25:14) võidu, vahendas volley.ee.

Karikavõistluste veerandfinaalis mängis Pärnu Selver Tallinnaga. Võistkonnad said kumbki ühe võidu, ent suurem punktide arv andis paremuse suvepealinna meeskonnale. Järvamaa alistas kahel korral esiliigasse kuuluva VK Tähe, olles esimeses mängus parem 3:1 ja teises 3:0.

Pärnu ja Järvamaa korduskohtumine toimub Pärnu spordihallis 9. detsembril. Teise finalisti selgitavad Rakvere Võrkpalliklubi ja Bigbank Tartu. Esimene mäng viib meeskonnad Lääne-Virumaal vastamisi 2. detsembril, finaalipääseja saab selgeks 10. detsembril Tartus. Tänavused Eesti karikavõitjad selguvad 26. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles