Mourinho: oma töö pärast ma ei muretse

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho sõnas, et tal pole olnud põhjust oma töö pärast muretseda. 

Eelmisel hooajal Inglismaa meistriks kroonitud Chelsea on tänavust hooaega alustanud aga väga tagasihoidlikult. Klubi on 13. vooruga teeninud vaid neli võitu. Neljateistkümne punktiga hoitakse liigatabelis 15. kohta. Premier League’i liidrist Leicester Cityist jäädakse maha juba 14 punktiga, vahendab The Mirror. 

Jose Mourinho on oma ametikohas aga kindel, sest eelmise hooaja Inglismaa meistritiitel tagas talle nelja-aastase lepingu. «Minu tulevik? Siin ei ole mingeid kuulujutte,» lausus Mourinho. «Mul on nelja-aastane leping, mida ma klubiga pikendasin alles paar kuud tagasi. Ma tahan Chelseas jätkata ja seda tahab ka klubi.»

«Mõistan, et halvad tulemused tekitavad ka palju kuulujutte,» lisas portugaalane. «Isegi kõige halvemal ajal, mil me kaotasime palju mänge järjest, olid minu ja klubi asjad selged.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles