Tänak saab MM-sarjas ilmselt uue võimaluse

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Karli Saul

Kõik viitab sellele, et Ott Tänakul ja Raigo Mõlderil on ka järgmisel hooajal võimalus sõita autoralli MM-sarjas. Mainekas väljaanne Autosport avaldas eile spekulatsiooni, et Tänak lahkub M-Spordi meeskonnast ja saab koha MM-sarjaga liituvas DMACKi meeskonnas. Samas ei pruugi see olla Tänaku jaoks ainus võimalus, vaid õhus on ka muid variante.

Kuuldused hakkasid levima maineka väljaande Autosport uudisest, kuid vastavalt autospordimaailmas levinud kirjutamata reeglitele pole ükski osaline – mõistagi ka mitte Tänak ise – kuulujutte kommenteerinud.

Tänak pani vaid pärast Autorspordis ilmunud artikli avaldamist oma Twitteri kontol lingi laulule, mille sõnumiks on asjadest viimasena teada saamine. Ta kirjutas sinna juurde, et tundub, nagu oleks see hetkel tema jaoks eriline laul. Kas see on viide, et võimalik DMACKi variant tuli ka talle endale viimase hetke üllatusena ja mees ise on arvestanud hoopis muu võimalusega?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles