TLÜ/Kalevile Balti liigas kindel võit

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLÜ/Kalevi
TLÜ/Kalevi Foto: Erik Prozes

Eile toimus Balti liigas Eesti klubide osalusel üks mäng, kus TLÜ/Kalev võõrustas lätlaste Riia Baronsit. Mängu domineerinud TLÜ/Kalev sai kirja kindla 87:72 võidu.

Võitjate poole pealt tegi hea mängu Johnny Berhanemeskel, tuues võistkonna kasuks 24 punkti. Teda toetas pingilt hästi mängu lülitunud Janis Vahter 20 silmaga. Kaotajate poole pealt tegi hea mängu Jason Calliste, visates 25 punkti. Cliff Colimon ning Malcolm Rhett lisasid veel omaltpoolt mõlemad 13 punkti, vahendab Basket.ee.

TLÜ/Kalev sai sellega Balti liigasse kirja kolme kaotuse kõrvale kolmanda võidu ning sellega tõusti A-alagrupis kolmandale kohale. Riia Barons sai kirja oma neljanda kaotuse ühe võidu kõrvale. Läti klubi asub tabelis kuuendal positsioonil.

TLÜ/Kalev peab järgmise mängu juba reedel, kui Eesti korvpalli meistriliigas minnakse vastamisi Audentese SG/Noortekoondisega. Järgmine Balti liiga kohtumine on võistkonnal täpselt nädala pärast, kui võetakse ette pikk bussisõit Leetu, kus kohtutakse Keidainai Nevežisega ning järgmisel päeval Panevezyse Lietkabelisega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles