Roy Keane: Rooney on vaimselt ja füüsiliselt väsinud

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: SCANPIX

Endine Manchester Unitedi kapten Roy Keane sõnas, et Wayne Rooney on nii vaimselt kui ka füüsiliselt väsinud.

«Rooney ei tundu vaimselt kõige teravam olevat,» tõdes Keane The Mirrori vahendusel. «Tema füüsiline vorm ei ole hea. Ta peaks korraks peeglisse vaatama.»

Endine Unitedi mängumees on veendunud, et Rooney halva vormi taga on tema mänguvälised tegevused. «Mõne mängumehe käitumine on minu jaoks olnud alati küsitav,» lisas Keane. «Rooney lõi eelmisel nädalal ühte vabavõitluse tähte ja ma lihtsalt küsisin endale, et miks ta sellist jama teeb.» Nimelt peeti Manchesteris WWE vabavõitluse sarja etapp, mida käis oma poegadega vaatamas ka Wayne Rooney. Unitedi ründeässal läks vabavõitleja Wade Barrettiga sõnelusek, sest viimane on Preston North Endi jalgpallimeeskonna poolehoidja.

Keani sõnul on Manchester Unitedi praeguse kapteni kvaliteet langenud ning mängumees peab end nüüd korralikult kokku võtma. «Rooney panus Manchester Unitedi edusse on olnud väga suur,» lausus Keane. «Rooney eesmärgid ja rekordid on silmapaistvad, kuid kaptenina on tema vastutus suurem ja ta peab olema suuteliseks enamaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles