Scholes: Martialil puudub õige suhtumine

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Martial
Anthony Martial Foto: SCANPIX

Endine Manchester Unitedi mängumees Paul Scholes sõnas, et hooaja hakul suure raha eest klubisse ostetud Anthony Martialil puudub õige suhtumine ning 19-aastane ründaja mängib kiretult.

Manchester United maksis prantslase eest rekordilised 36 miljonit inglise naela, mis teeb Martialist kõige kallima teismelise jalgpalluri. United ja noor ründestaar sõlmisid nelja-aastase lepingu, mida on võimalik veel ühe aasta võrra pikendada, vahendab The Mirror.

«Ta ei ole oma eksimustest häiritud,» sõnas Scholes. «Väravate löömine jätab teda samuti külmaks. Ründaja suurimaks kireks peaks olema aga skoorimine, ainult seda peaks ta ihkama.»

«Ta ei tundu minu jaoks see õige mängija ja äkki oleks siin lahenduseks jaanuaris avanev üleminekuturg,» arutles Scholes. 

Martial alustas hooaega Manchester Unitedis väga säravalt, sest nelja mänguga lõi ta neli väravat. Inglased võrdlesid teda noore Thierry Henry' ja Nicolas Anelkaga. Viimases neljateiskümnes klubi ja koondise kohtumises on ta täpne olnud vaid ühel korral ning seegi oli enam kui kuu aega tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles