Lillehammeri MK-etapil osaleb neli eestlast

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa
Aivar Rehemaa Foto: Mihkel Maripuu

5. ja 6. detsembril Lillehammeris peetaval murdmaasuusatamise teisel 

maailmakarika etapil osaleb neli Eesti sportlast. 

«Otsus Lillehammeri MK-etapil osalemise kohta tehti teisipäeva õhtul,» sõnas Eesti Suusaliidu peasekretär Jaak Mae pressiteate vahendusel. «Vaatamata sellele, et tegemist on nii-öelda Eesti Suusaliidu plaanivälise võistlusega, kuulasime sportlaste ja nende treenerite seisukohad ning arvestades sportlaste motiveeritust ja hooaja esimesi starte, siis otsustasime, et Lillehammeri MK-etapil saavad võimaluse startida neli eestlast.»

«Kuna tegemist on võistlusega, mida statuudi alusel eelarvesse ei lisatud, tagavad sportlased oma osalemise kulud ise,» lisas Mae. «ESL katab meie kolmeliikmelise hooldemeeskonna kulud, loomaks meie sportlastle võrdsed tingimused teiste koondistega konkureerimiseks. Lisaks sellele kantakse tagasiulatuvalt ka nende sportlaste kulud, kes jõuavad Lillehammeris 40 parema hulka ja teatemeeskonna kulud, kui meeskond jõuab 8 hulka.»

Laupäeval, 5. detsembril sõidetavas meeste 15 km KL + 15 km V suusavahetusega sõidus on stardis Aivar Rehemaa ja Raido Ränkel. Pühapäevases 4 x 7,5 km teatesõidus on Eesti meeskond rajal koosseisus Aivar Rehemaa, Raido Ränkel, Andreas Veerpalu ja Karel Tammjärv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles