Positiivse õhkkonna toel püütakse paremaid tulemusi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusatamise koondis.
Laskesuusatamise koondis. Foto: Eero Vabamaegi

Eesti laskesuusatamise koondise kauaaegne liige Kadri Lehtla räägib rahulolevalt, et üle mitme aasta valitseb koondises vaba ja positiivne õhkkond. «Kogu seltskond on ühtne ja tugevad noored tulevad alt peale – see kõik annab väga palju juurde,» rääkis ta. 

Ühtsus ja positiivsus saab tekkida vaid siis, kui koondis on sõna otseses mõttes koondis – ühiste treeningulaagrite, treenerite, hooldetiimi ja meditsiinilise toega. Mitmel eelmisel aastal lõhestasid seltskonda osa sportlaste vastuolud treeneritega, mullu pidid koondislased harjutama aga omapäi ja oma võimaluste piires.

Tänavu on kõik teisiti. Koondise treeneriteks on palgatud suusaspets Kalmer Tramm ja soomlasest lasketreener Asko Nuutinen ning alates kevadest on iga kuu vähemalt kümmekond päeva koos treeningulaagrites rassitud. «Oleme saanud teha täpselt seda, mida üks koondis peab tegema,» tõdes sportlaste suusatamiskiiruse eest vastutav Tramm. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles