Eesti koondislane aitas koduklubi eurosarjas järgmisse ringi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: Kris Süld

Kolmel viimasel hooajal Soomes mänginud Eesti võrkpallur Anu Ennok aitas uue koduklubi Pfeffingeni Sm'Aeschi Euroopa tugevuselt kolmandas karikasarjas järgmisse ringi, 32 parema hulka. Esimeses ringis oldi 3:2 ja 3:1 tulemusega üle Hispaania naiskonnast Logronost. 

Ennok panustas Šveitsi klubi edusse võõrsil peetud avamängus 10 ja koduväljakul toimunud korduskohtumises 9 punkti. Eilses 3:1 (-18, 13, 15, 15) võidumängus realiseeris eestlanna 20-st tõstest 7 ning lisas ühe bloki- ja ühe pallingupunkti, vahendas volley.ee.

1/16-finaalis kohtub Ennoki koduklubi Soome esinduse Hämeenlinnaga. Samakaugele on Norra klubi loobumise tõttu jõudnud ka Kristiine Miileni kodunaiskond Rovaniemi Woman Volley.  

Šveitsi kõrgliigas hoiab Pfeffingeni naiskond kuue vooru järel kümne võistkonna hulgas viiendat kohta, olles kogunud 10 punkti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles