Hispaania kõrgliiga president: El Clasicot oli valus vaadata

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Javier Tebas.
Javier Tebas. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliiga president Javier Tebas tunnistas, et tal oli raske vaadata laupäeval toimunud Madridi Reali ja Barcelona oodatud vastasseisu, kus Barca sai veenva 4:0 võidu.

Reali koduväljakul peetud El Clasicot asus Barca juhtima juba 11. minutil, poolajaks olid külalised ees 2:0 ning kokkuvõttes vormistati veenev 4:0 võit ja suurendati edu liigatabelis.

Reali fännina tuntud Tebas nentis, et laupäev oli tema jaoks raske. «Reali fännina oli mul eelmise laupäeva El Clasicot raske vaadata. Ütlesin oma lastele, kes olid staadionil, et nad nägid pealt ajaloolist mängu, sest seis 0:4 pole El Clasicos normaalne. Ent see on jalgpall ja nagu kõik Madridi meeskonna fännid üle maailma loodan ka mina, et klubi pöörab sellise asjade seisu peagi ümber,» rääkis Tebas.

Barca on Hispaania liigas 30 punktiga esikohal, Real on 24 silmaga kolmandal kohal ning kahe suurrivaali vahele mahub 26 punktiga Madridi Atletico.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles