Vettel andis Ferrari hooajale hea hinde

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

F1 sarja hooaeg hakkab selleks aastaks otsa saama ning sel nädalavahetusel sõidetakse viimane etapp, mis on kavas Abu Dhabis. Ferrari sõitja Sebastian Vettel hindas enne viimast etappi oma tiimi esitusi tänavu ning leidis, et meeskond on teinud head tööd.

Tänavusel hooajal Red Bulli roolist Ferrari masinasse istunud Vettelil paluti hinnata kuulsa autotootja hooaega skaalal 1-10 ning sakslane vastas sellele nii: «Annaksin meile 10 punkti ainult siis, kui oleksime maailmameistriks tulnud, aga kui arvestada seda, millistes raskustes olime hooaja alguses, siis annaksin meile selle hooaja eest hindeks 7-9 punkti.»

Vettel on enne viimast etappi sõitjate arvestuses kolmandal kohal, tema tiimikaaslane Kimi Räikkönen hoiab viiendat positsiooni. Maailmameistritiitli on juba varasemalt kindlustanud Mercedese rooli keerav Lewis Hamilton, kelle meeskonnakaaslane Nico Rosberg on teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles