Ametlik: Ott Tänak hakkab uuel hooajal sõitma DMACK tiimi eest

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Tänavu autoralli MM-sarjas M-Spordi meeskonda esindanud Ott Tänak istub uuel hooajal DMACKi tiimi masina rooli - nii teatas DMACK täna oma ametlikus pressiteates.

DMACK teatas, et nad asuvad võistlema teiste tehasetiimidega ja teevad kaasa kõigil 14 WRC rallil. Tehes tihedat koostööd M-Spordiga, annab DMACK Tänakule sõitmiseks Ford Fiesta RS WRC. Tiimi kinnitusel on Tänakuga juba leping sõlmitud ning sama kinnitas ka Eesti ralliäss.

«Olen DMACKiga taasühinemise üle väga eleveil ja olen vägagi motiveeritud, et jätkata tõsise töö tegemist ning jõuda tippudele lähemale,» rääkis pressiteate vahendusel Tänak, kes sõitis DMACKi eest ka 2014. aastal ehk enne M-Spordiga liitumist.

«Mul on 2014. aastast palju häid mälestusi; meeskond teeb väga kõvasti tööd ja tean, et asjad on liikunud ülesmäge. Meil oli küll raske hooaeg, aga kiirus oli olemas ning nüüd, kui meil on rohkem WRC-klassi kogemust, saame tulevikus ainult paremaks minna,» lisas Tänak. «Ma ei jõua hooaja algust Monacos ära oodata!»

DMACKi tegevdirektor Dick Cormack selgitas Eesti ralliässa palkamist nii: «Oleme selle programmi väljatöötamisega vaeva näinud umbes kuus kuud ning see on osa meie kolmeaastasest arenguplaanist. Usun siiralt, et M-Spordi ja Oti kombinatsioon on parim platvorm, mille abil arendada meie WRC tooteid ja võidelda parimate katseaegade eest, kui selleks võimalus tekib.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles