Tänaku uus boss: meie selge siht on võidelda MM-tiitli eest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänaku kõrval istus nüüd Raigo Mõlder.
Tänaku kõrval istus nüüd Raigo Mõlder. Foto: Andre Lavadinho/@tWorld

DMACK teatas täna, et tuleval aastal teevad nad kaasa autoralli MM-sarjas ning nende masinaga hakkab kihutama lõppenud hooajal M-Spordi ridadesse kuulunud Ott Tänak. DMACKi tegevdirektor Dick Cormack usub, et Tänaku abiga on neil võimalik jõuda kaugemate eesmärkide täitmiseni.

«DMACKil on selge siht heidelda tulevikus MM-tiitli eest. Ainus viis selle saavutamiseks on teha WRC-sari kaasa täies mahus ja õigete partneritega,» vahendab M-Spordi koduleht Cormacki sõnu. «Tänane päev on järjekordne samm meie eesmärgi suunas, milleks on heidelda tipptasemel Michelini ja Pirelliga. Seega ootan suure huviga järgmise aasta hooaega.»

«Oleme selle programmi väljatöötamisega vaeva näinud umbes kuus kuud ning see on osa meie kolmeaastasest arenguplaanist. Usun siiralt, et M-Spordi ja Oti kombinatsioon on parim platvorm, mille abil arendada meie WRC tooteid ja võidelda parimate katseaegade eest, kui selleks võimalus tekib,» lisas ta veel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles