David Haye kaitses teist korda poksi WBA raskekaalu tiitlit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye.
David Haye. Foto: SCANPIX

Briti poksija David Haye kaitses teistkordselt WBA raskekaalu tiitlit, alistades 3. raundis tehnilise nokaudiga kaasmaalase Audley Harrisoni.

Matš algas rahulikult ning kumbki poksija initsiatiivi võtta ei soovinud. Publik polnud sellega rahul ning ringikohtunik oli sunnitud sportlasi hoiatama, et viimased asja tõsisemalt võtaks, kirjutab ERR Sport.

Kolmandas raundis hakkas Haye tööle ning saatis võimsate löökidega vastase põrandale. Harrison küll tõusis püsti, kuid Haye saatis vastase poole uue võimsa löökidekombinatsiooni ning ringikohtunik otsustas matši peatada.

«Mul oli palju raha kolmanda raundi peal mängus, nagu mu perel ja sõpradelgi. Ma ütlesin kõigile, et kukutan ta kolmandas ning seda ma ka tegin,» rääkis Haye.

Väljakutsuja Harrisoni jaoks oli see ilmselt viimane võimalus oma profikarjäär joonde saada, sest pärast 2000. aastal Sydneys olümpiakulla võitmist pole mehe karjäär soovitud rada kulgenud.

Matši saate vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles