Raplamaa aasta tegu on korvpallimeeskonna pronksivõit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TYCO Rapla
TYCO Rapla Foto: Tairo Lutter

Neljapäeva õhtupoolikul toimus Ingliste rüütlimõisa kultuuriaidas "Raplamaa Aasta Tegu 2015" tunnustusüritus, kus pälvis peaauhinna Eesti meistrivõistlustel pronksmedali võitnud Rapla korvpallimeeskond, mis tol hetkel kandis veel nime TYCO Rapla.

Konkursi «Raplamaa Aasta Tegu» eesmärgiks on teadvustada kodanikualgatuse tähtsust ning tunnustada Raplamaal tegutsevaid inimesi, ettevõtteid, mittetulundusühinguid, sihtasutusi, vabatahtlikke ja eraannetajaid, kelle tegevus ja isiklik eeskuju on mõjutanud kohalikku ja maakondlikku arengut ning kes on andnud olulise panuse kodanikuühiskonna aktiviseerumisele ja edendamisele Raplamaal, vahendab Basket.ee.

Kahtlemata oli TYCO Rapla korvpallimeeskonna medalivõit kogukonda ühendav ning emotsionaalne sündmus, mis läks korda suurele osale Raplamaa inimestest, märgiti valiku tegemise tagamaid. Rapla Korvpallikool sai sarnase tunnustuse osaliseks juba teist korda viimase viie aasta jooksul, sest Raplamaa aasta tegu 2010 oli Rapla korvpallimeeskonna meistriliigasse viimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles