Mick Schumacher võtab mõõtu Häikkineni, Hamiltoni ja Rosbergiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Schumacher
Mick Schumacher Foto: SCANPIX

Seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri 16-aastane poeg Mick osaleb 12. detsembril Stuttgartis toimuval Mercedese sõuüritusel, mis leiab aset sarnases formaadis nagu iga-aastane Meistrite võidusõit.

Teiste hulgas osalevad võistlusel ka Mercedese vormeliässad Lewis Hamilton ja Nico Rosberg, kohal on kõik kaheksa Mercedese DTMi meeskonna pilooti. Lisaks nn oma meestele valiti välja 18 automargiga mingil moel seotud inimest, kelle hulgast valisid omakorda fännid välja kuus lemmikut, kes pääsesid ka võistlusele.

Fänni hääletuse võitis Schumacher, kes tegi eelmisel hooajal kaasa Saksamaa vormel-4 sarjas ning lõpetas kümnendana, kohe eestlase Ralf Aroni järel. Lisaks said fännide toel kutse võistlusele vormel-1 maailmameister Mika Häkkinen, David Coulthard, Jean Alesi, viiekordne DTMi võitja Bernd Schneider ja vormel-1 ohutusauto juht Bernd Maylander.

Schumacher on senise lühikese karjääri jooksul hoidnud tagasihoidlikku profiili ning intervjuusid pole ta eriti jaganud. Mercedese sõuüritusest saab  tema esimene suurem esinemine laia avalikkuse ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles