Ootamatu kaotuse saanud Klitško nõuab juba Furyga kordusmatši

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (esiplaanil) jäi Düsseldorfis alla Tyson Furyle.
Vladimir Klitško (esiplaanil) jäi Düsseldorfis alla Tyson Furyle. Foto: SCANPIX

Vladimir Klitško pikk valitsemisaeg raskekaalu poksis sai läbi, kui ta kaotas Düsseldorfis peetud tiitlimatšis Tyson Furyle. 39-aastane Klitško jäi sellega ilma nii enda WBA, WBO, IBO kui ka IBFi meistrivöödest ning nüüd soovib ta pidada britiga kordusmatši.

Üle üheksa aasta end maailmameistrina tunda saanud ja viimati 11 aastat tagasi kaotuse vastu võtma pidanud Klitško jäi Furyle alla kohtunike häältega 112:115, 112:115, 111:116, kirjutab Eurosport.

«Tuleb ka kordusmatš. Praegu on veel vara järeldusi teha ja ma pean juhtunut seedima, kuid kindlasti tuleb kordusmatš,» teatas Klitško pärast ootamatut kaotust. «Olin matšiks hästi valmis, kuid ta oli enda pikkuse kohta kiire.»

«Ma ei uskunud temasse, kuid ta sai sellega hakkama. Mul jäi kiirusest puudu, kuid tema oli kiire. Ma ei suutnud leida õiget distantsi,» lisas Klitško.

Ka Vladimir Klitško vanem vend Vitali Klitško leidis pärast matši, et korduskohtumine peab tulema. «Vladimir väärib kordusmatši,» sõnas ta. «Ta tuleb pärast kaotust tugevamana tagasi. Ta teeb seda alati.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles