HC Panter alistas Eesti U20 noortekoondise

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki
Jäähoki Foto: Margus Ansu

Jäähoki Eesti Meistriliigas alistas HC Panter oma kodujääl, Škoda jäähallis Eesti U20 noortekoondise tulemusega 9:3 (3:0, 4:1, 2:2).

HC Panteri poolel tegi Maksim Brandis kübaratriki. Nikolai Mamadžanov sai kirja ühe värava ja neli resultatiivset söötu, Mihkel Võrang kaks väravat ja ühe väravaga lõppenud söödu. Veel skoorisid Artur Fedoruk (1+1), Kristjan Valk ja Ilja Urušev (1+2). U20 noortekoondises oli resultatiivseim Dmitri Vinogradov (1+1), tabamuse said kirja ka Artjom Lobin ja Nikita Smirnov.

HC Panteri värvavavaht Marek Leet tõrjus vaatamata suurele võidule 31 vastaste pealeviset. Noortekoondise puurivahid Anatoli Sizov ja Daniel Erport tegid kahepeale kahjutuks 42 litrit.

Tabeliseis: Narva PSK 15 (6), HC Panter 9 (6), Viru Sputnik 3 (4), Noortekoondis 0 (2).

Eesti U20 noortekoondis mängib Jäähoki Eesti Meistriliigas ühe ringi, mis on osa meeskonna ettevalmistusprogrammist detsembris Elektrenais toimuvaks MM-turniiriks. Kevadel liitub Jäähoki Eesti Meistriliigaga üheks ringiks Eesti U18 noortekoondis.

Noortekoondiste vastu saavutatud punktid kantakse jooksvalt Jäähoki Eesti Meistriliiga tabelisse, kuid neid ei arvestata medalite jagamisel.

Jäähoki Eesti Meistriliiga lõppeva aasta viimased mängud

Laupäeval, 5. detsembril kell 14:00  Viru Sputnik - Narva PSK

Pühapäeval, 6. detsembril kell 14:00  Viru Sputnik - Eesti U20 noortekoondis

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles