Kobe Bryant teatas luulevormis karjääri lõpetamisest

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant
Kobe Bryant Foto: AFP / Scanpix

Los Angeles Lakersi viie NBA meistritiitlini vedanud Kobe Bryant teatas, et tänavune hooaeg jääb tema viimaseks. 37-aastase legend sõnul tegi ta selle otsuse juba mõne aja eest, kuid avaldas luulevormis lahkumisteate ööl vastu tänast.

«Selline otsus peab tulema seestpoolt, ei tohi lasta end väljast mõjutada. Lõpuks sain aru, et ma ei suuda seda enam teha ja olen olukorraga leppinud,» rääkis ta ESPNile. «See otsus võtab nii minu kui ka teiste õlgadelt raskuse ära.»

Lakersi peatreener Byron Scott usub, et selle hooaja mängib Bryant kõrgel tasemel lõpuni. «Arvan, et ta armastab endiselt korvpalli. Ta on endiselt hingega asja juures, ta on konkurentsivõimeline noormees,» ütles Scott. Treener tunnistas, et Bryant otsus tuli talle esimese hooga šokina. «Ta tõesti šokeeris mind. Olen lihtsalt kurb. Ta on inimene, kellest ma tõeliselt hoolin ja keda ma austan.»

Bryant on kahekordne olümpiavõitja ja viiekordne NBA meister. 17 korda on ta valitud liiga All-Star meeskonda. 

Bryanti luulevormis hüvastijätukirja saab lugeda siit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles