Fury: Wilder peab ootama, kuna Klitško saab võimaluse teiseks raundiks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (esiplaanil) jäi Düsseldorfis alla Tyson Furyle.
Vladimir Klitško (esiplaanil) jäi Düsseldorfis alla Tyson Furyle. Foto: SCANPIX

Laupäeval poksi raskekaalu tiitlimatši võitnud britt Tyson Fury ütles, et tal pole midagi selle vastu, et uuesti Vladimir Klitškoga poksida. Laupäeval ukrainlaselt IBFi, IBO, WBA ja WBO tiitlivööd võitnud Fury usub, et ka Klitško on kordumatši poolt.

Poksijate vahelises lepingus on kirjas võimalus, et laupäevase matši kaotaja saab tahtmise korral kohese korduskohtumise. Vladimir Klitško vend Vitali kinnitas pärast juba nädalavahetusel, et kordusmatš tuleb, kuid ametlikke avaldusi veel tehtud ei ole. Kui Klitško peaks valima lepingupunkti täideviimise, siis tähendab see seda, et kellegi teisega kumbki mees vahepeal poksida ei või. Kordusmatš toimuks järgmise aasta esimeses pooles.

«Isegi, kui ta kümme aastat trenni teeks, lõppeks uus matš sama tulemuse ehk minu võiduga,» rääksi Fury. «Ma usun, et ta tahab uut võimalust, kuid kes teab, millal ta leiab aega selle üle mõtlemiseks. Mina tuleksin hea meelega Saksamaale tagasi ja poksiks Vladiga.»

Vahepeal on Furyga poksimiseks soovi avaldanud ka ameeriklane Deontay Wilder, kuid teda britt kuigi tõsiselt ei võta. «Miks me peaks üldse temast rääkima? Naerame parem tema üle. Miks ma peaks temasuguse pärast üldse muretsema? Wilder on endine korvpallur, kes hakkas paari aasta eest poksima. Mina olen aga naturaalne võitleja. Igal juhul, kui ta tahab minuga poksida, siis peab ta ootama, kuna Vladimir Klitško saab võimaluse teiseks raundiks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles