M-Sport palkas üllatusmehe, kelles nähakse tulevast maailmameistrit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson.
Malcolm Wilson. Foto: Timo Anis

M-Spordi rallimeeskond teatas, et järgmisel hooajal sõidavad tiimis Mads Østberg ja Eric Camilli. Kui Østbergi palkamine oli juba varem sisuliselt kindel, siis Camilli nimi tuleb paljudele suure üllatusena.

Tänavu tegi prantslane kaasa WRC2 sarjas ja suutis seal piisavalt silma paista. 28-aastane mees on kogu karjääri jooksul osalenud vaid kümnel WRC-rallil, kuid ometi teenis ta ära meeskonna juhi Malcolm Wilsoni usalduse.

«Madsi ja Ericuga on meil 2016. aastaks väga tugev meeskond. Mads on tõestanud, et võitleb alati poodiumikoha nimel ja on üks järjekindlama kiirusega mehi MM-sarjas,» rääkis Wilson. «Kui rääkida Ericust, siis ma ei mäleta, millal ma uue piloodi tuleku puhul nii elevil olin. Tema WRC-kogemus on väike, kuid ma tõesti usun, et tal on kõik olemas, et olla tulevane maailmameister. Ta on tõestanud, kui kiiresti suudab uute autodega ja rallidega harjuda.»

Seega sai selgeks, et Wilson loobus tänavuste põhipilootide Ott Tänaku ja Elfyn Evansi teenetest. Tänak sõlmis mõne aja eest lepingu DMACKi meeskonnaga ning Evansi tulevik on veel lahtine. Võimalik, et britt liitub M-Spordi B-tiimiga, kuid selle kohta kinnitus puudub. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles