Seim: andekusele ei saa loota, tuleb olla töökas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõõmsameelne medalimees Mart Seim sai eile Tallinna lennujaamas demonstreerida MMil võidetud üliraskekaalu pronksmedalit ja tõukamises võidetud nö väikest hõbemedalit.
Rõõmsameelne medalimees Mart Seim sai eile Tallinna lennujaamas demonstreerida MMil võidetud üliraskekaalu pronksmedalit ja tõukamises võidetud nö väikest hõbemedalit. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Laupäeval Eesti tõstjate ligi 43 aastat kestnud  medalipõua lõpetanud Mart Seim saabus eile rõõmsameelselt kodumaale. Veidike väsinuna tunnistas ta, et saavutus pole veel päriselt kohale jõudnud ja tähelepanu keskpunktis olla ei ole talle just kõige mugavam. 

Tõsise töömehena kibeleb Seim juba trenni, kuna saavutamist vajavad järgmised eesmärgid. See omakorda tähendab, et muheda olekuga 25-aastane tõstja hakkab eestlaste teadvuses tulevikus aina enam figureerima, sest sihiks on ju võita veelgi medaleid.

Suure tõenäosusega pani Seim laupäeval üliraskekaalus võidetud pronksmedaliga kinni veel ühe võistluse: detsembri lõpus saab vägilane selga tõmmata ülikonna ja astuda taas rahva ette, kuna nüüd on just tema kaalukaim kandidaat Eesti aasta meessportlase tiitlile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles