Halvad uudised Arsenalile: kaks mängumeest jäävad ülitähtsast Meistrite liiga mängust eemale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez vaevleb endiselt vigastuse küüsis
Alexis Sanchez vaevleb endiselt vigastuse küüsis Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskonda tabas eile mitu tagasilööki, kui lisaks koduses liigas kaotatud punktidele sai kaks mängumeest vigastada ja nende osalemine ülitähtsas Meistrite liiga kohtumises Olympiacosega on tõsise küsimärgi all.

Arsenal kohtus eile Norwich Cityga ja pettumust valmistava tulemusena saadi kirja 1:1 viik. Kaotatud punktid polnud aga ainuke halb uudis Londoni meeskonnale, sest vigastuste küüsi langesid nii Alexis Sanchez kui Santi Cazorla.

Esialgse info kohaselt võivad mõlemad mängumehed eemale jääda nii nädalavahetusel peetavast liigamängust Sunderlandiga kui ka järgmisel kolmapäeval toimuvast ülitähtsast Meistrite liiga mängust Olympiacosega. Nimelt on Arsenalil alagrupi viimases mängus veel võimalik tagada edasipääs, kui võõrsil suudetakse Olympiacost võita vähemalt kahe väravaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles