Keedus: esimese poolajal mängime tugevatega võrdselt, teisel tuleb vahe sisse

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall Kalev/Cramo - Lokomotiv-Kuban
Korvpall Kalev/Cramo - Lokomotiv-Kuban Foto: Tairo Lutter

«Esimesel poolajal olime mängus, teisel… tundub, et tegime liiga palju pallikaotusi,» sõnas Kalev/Cramo korvpallimeeskonna ääremängija Erik Keedus, pärast Ühisliigas Lokomotiiv Kubanilt saadud kaotust. Kalev võitis Euroliiga tippmeeskonna vastu poolaja 47:41, ent kaotas mängu 71:89.

Lokomotiivi mängumehe Jevgeni Voronovi sõnul hakkasid nad teisel poolajal kaitses paremini mängima. Peatreener Georgios Bratzokase sõnul oli küsimus vaid vaimus. «Euroliigas viskas Kaunase Žalgiris meile terve mängu jooksul 50 punkti, täna kogus Kalev juba esimesel poolajal peaaegu sama palju,» nentis Bratzokas. «Kalev mängis sümpaatset, kaasaegset korvpalli.»

Keedus märkis, et tema hinnangul ei muutnud vastane vaheajal midagi. «Usun, et nad võtsid mängu algusest peale tõsiselt,» lausus ta. «Viimasel ajal ongi aga tugevate vastastega nii, et esimese poolajal mängime võrdselt, teisel poolajal tuleb aga vahe sisse.»

Keedus ise oli seekord heas hoos – ta tabas neli kolmest ja kogus lõpuks 15 punkti. Temast rohkem suutis vaid 16 silma toonud Josh Boon. Lokomotiivi parim oli Victor Claver 21 punktiga.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles