Tänavu Eesti meistriks tulnud Flora kohtub hooaja eel Rootsi meistriga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Eesti jalgpallimeister FC Flora.
Mullune Eesti jalgpallimeister FC Flora. Foto: Albert Truuväärt

Sarnaselt eelmistele aastatele peab FC Flora jalgpallimeeskond ka sel aastal hooajaeelseid treeningkohtumisi tugevate vastastega nii kodus kui välismaal.

Lisaks Eesti Jalgpalli Liidu sisehallis toimuvale traditsioonilisele Premium Liiga klubide talvisele turniirile peetakse seekordse ettevalmistusperioodi raames ka kolm piiritagust kohtumist ning ühel korral võõrustatakse väliskülalisi Tallinnas. Lisaks on märtsikuise koondisepausi ajaks lepitud kokku kohtumine Rovaniemen PS-iga, seegi toimub Tallinnas, vahendas Flora koduleht.

Nii kohtutakse võõrsil nii Rootsi 2015. aasta meistri IFK Norrköpingiga kui ka möödunud hooaja teisel poolel Enar Jäägeri koduklubiks olnud Norra tippklubi Oslo Vålerengaga.

«Jätkame sel aastal suunaga, mille võtsime juba möödunud hooajaks valmistudes,» kirjeldas FC Flora peatreener Norbert Hurt vastaste valikut. «Oleme otsinud väljaspool halliturniiri peetavateks kontrollmängudeks tugevad vastased ja see on olnud teadlik siht. Meeskonnad, kelle tase on sedavõrd tugevam, on heaks ettevalmistuseks nii kohtumisteks koduliiga tugevate vastastega kui ka eelseisval hooajal ootavaid Meistrite Liiga mänge silmas pidades.»

EJL Sisehalliturniiril mängib omavahel turniiriformaadis möödunud hooaja Premium Liiga esikuuik. Sellel turniiril tavapäraselt punkte ei jagata ega peeta ka turniiritabelit.

Kontrollkohtumised välisvastastega:

Laupäev 23. jaanuar kell 12:00, Norrköping: IFK Norrköping (Rootsi) – Tallinna FC Flora

Laupäev 13. veebruar kell 14:00, Oslo: Vålerenga Fotball (Norra) – Tallinna FC Flora

17. või 18. või 19. veebruaril – väliskohtumine võõrsil, vastane ja täpne kuupäev ning kellaaeg selgumisel.

Kolmapäev 24. veebruar kell 15:15, Tallinn: Tallinna FC Flora – Kuopion Palloseura(Soome)

Hooaja alguse sõpruskohtumine

Teisipäev 22. märts, Tallinn: Tallinna FC Flora – Rovaniemen Palloseura (Soome)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles