Mercedes otsib tähtsaid vastuseid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (esiplaanil) ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg (esiplaanil) ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

F1 sarjas osalev Mercedese meeskond avaldas, et nad on veidike mures selle tõttu, miks tänavu maailmameistriks tulnud Lewis Hamilton ei saanud kolmel viimasel etapil tiimikaaslasele Nico Rosbergile vastu.

Hamilton kindlustas juba enne hooaja lõppu tänavuse maailmameistritiitli, kuid pidi kolmel viimasel etapil leppima poodiumi teise kohaga, sest esikohad kuulusid Rosbergile. Mercedese tiimi juht Toto Wolff nentis, et meeskond peab leidma vastused, miks britt viimastes sõitudes sakslasele alla jäi.

«On olnud palju arutelu sel teemal, kas Nico on oma esitusi parandanud või on auto arenenud pigem temale sobivamaks? Või on hoopis Lewis alateadlikult - aga kindlasti mitte teadlikult - võtnud sõite veidi kergemalt? Ma ei tea neid vastuseid. Arvan, et peame järgnevatel nädalatel koostama nimekirja ja proovima seda analüüsida. Peame selles selgust saama,» rääkis Wolff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles