Pupart aitas meeskonna järjekordse võiduni, Täht mängu ei saanud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart ei välista koondise ridadesse naasmist.
Keith Pupart ei välista koondise ridadesse naasmist. Foto: Tairo Lutter

Poola võrkpalliliigas oli taaskord edukas Eesti koondise peatreeneri Gheorghe Cretu juhendatav Lubini Cuprum, kes saavutas seitsmendas voorus hooaja viienda võidu. Cuprumi hooaja kaalukaima võidu üks peaarhitekt oli Keith Pupart, Robert Täht platsile ei pääsenud.

Lubini meeskond kohtus pühapäeval Meistrite liiga möödunud hooaja finalisit Rzeszovi klubi Asseco Resoviaga. 1:2 kaotusseisu jäänud Cuprum suutis mängu pöörde tuua ja lõpuks 3:2 (-19, 21, -24, 22, 10) võidu noppida. Ja seda võõral väljakul 4100 silmapaari ees. Kogu vastasseisu platsil viibinud Pupart tõi 60%-lise vastuvõtu juures 15 punkti. Pluss-miinus arvestuses jäi eestlane 11 silmaga plusspoolele. Täht pühapäeval platsil ei käinud. Poola koondislane Bartosz Kurek kogus võõrustajate poolel koguni 38 punkti. Pärnu Võrkpalliklubis ja Selver Tallinnas mänginud Dmytro Pashytskyy lisas koduvõistkonnale 11 punkti, vahendas volley.ee.

14 silma kogunud Lubini esindus hoiab turniiritabelis kõrget viiendat kohta. Resovia on samade punktide juures kuues. Esikohta hoidval Radomi Cerrad Czarnil on koos 19 punkti.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles