Enesekindel Vettel: Mercedes on 100% võidetav

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

F1 sari lõppes alles pühapäeval, kuid juba vaatavad tiimid järgmise hooaja poole - nii on suuri lubadusi jaganud Ferrari sõitja Sebastian Vettel, kelle sõnul on sarja viimaste hooaegade valitseja Mercedes ülikindlasti võidetav.

Kaks viimast aastat on sarja valitsenud Mercedes ja maailmameistriks tulnud Lewis Hamilton. Mõlemal aastal on Briti sõitja selja taga saanud teise koha tema tiimikaaslane Nico Rosberg, kuid võrreldes eelmise aastaga on konkurendid suutnud vahet kahe Mercedese mehega vähendada. Nimelt sai 2014. aastal kolmanda koha Daniel Ricciardo, kes kogus 317 punktiga teise koha saanud Rosbergi järel 238 silma, kuid tänavu kolmanda kohaga lõpetanud Vettel kogus 278 silma, samal ajal kui Rosberg sai kirja 322 punkti.

Nii tunnistas Vettel hooaja järel, et Ferrari astus tänavu suure sammu lähemale Mercedesele ning järgmisel aastal on juba võimalus kaalukausid teistpidi pöörata. «Loomulikult paranes meie mootor ja täiustasime oma autot ning ilmselgelt viis see meid neile lähemale. Mitte küll päris nii lähedale, et nendega lõpuni võistelda ja neid pinge alla panna, aga olen 100% kindel, et kui neile pinge peale panna, siis on nad võidetavad,» vaatas Vettel tulevikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles