Fury jahmatav avaldus toob Klitško tiimi kohale tumedad pilved

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (punastes pükstes) ja Tyson Fury
Vladimir Klitško (punastes pükstes) ja Tyson Fury Foto: SCANPIX

Laupäeval poksi raskekaalu maailmameistriks kroonitud Tyson Fury tunnistas kodumaale tagasi jõudes, et vaevles matšis Vladimir Klitško vastu veepuuduse käes, kuna ei julgenud tarbida Düsseldorfis pakutud vedelikke.

Fury sõnul sai ta usaldusväärsetelt allikatelt info, et talle proovitakse sisse joota keelatud aineid sisaldavat vedelikku. «Mul oli hea info headelt inimestelt. Nad soovitasid, et ma ei puudutaks ühtegi riietusruumis olnud jooki, kuna väidetavalt taheti mind mürgitada,» rääkis värske poksimaailma valitseja.

Britt rääkis, et mitmed inimsed üritasid talle juua pakkuda, kuid ta ei võtnud neid vastu. «Koju jõudes olin suures veepuuduses, sest kuni sinnamaani ei julgenud ma midagi juua. Kartsin, et muidu jään dopinguproovis vahele. Ma ei söönud ega joonud mitte midagi.»

Kuigi otseselt ta juhtunus kedagi ei süüdistanud, siis vihjas ta kahtlustele, et kogu asja taga oli Klitško tiim. «Kõigepealt püüdsid nad mind kinnastega petta. Mulle anti matši ajaks sellised kindad, milles me polnud kokku leppinud.» Lisaks tõi ta välja, et Klitško meeskond muutis viimasel hetkel ka poksiringi katet.

Fury võitis Klitško teiseks kodumaaks peetaval Saksamaal toimunud matši kohtunike ühehäälse otsuse järel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles