Indrek Zelinski hakkab jalgpalliliidus noortetööd arendama

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Zelinski
Indrek Zelinski Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondises 103 mängu pidanud ja 27 väravat löönud Indrek Zelinski alustab tööd Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) noortetöö tehnilise direktorina.

14. detsembrist ametisse asuva endise tippmängija vastutada on noortekoondiste sportlik pool ja noormängijate personaalne arendamine, noorte meistrivõistluste ja U-17 Eliitliiga sportlik edasiarendamine, samuti talenditreeningud. Zelinski hakkab töötama koos jalgpalliliidu tehnilise direktori Janno Kivisillaga.

«Oleme noorte tippjalgpalli arenguks käima lükanud mitu väga olulist ja töömahukat projekti, näiteks U-17 Eliitliiga suurendamine läbi klubide ja piirkondadega tehtava koostöö ning «99 mängija projekt», mis on pühendatud perspektiivikate noormängijate karjääri planeerimisele,» selgitas EJLi president Aivar Pohlak täiendava ametikoha loomise vajadust.

41-aastane endine ründaja Zelinski pidas lahkumismatši koondise särgis 2010. aastal, kui Eesti alistas maavõistlusmängus Soome 2:0. Aastatel 2009–2011 töötas Zelinski jalgpalliliidus projektijuhina, viimased neli hooaega oli ta Tallinna FC Levadia abitreener. Zelinskil on UEFA A treenerilitsents ning sel aastal alustas ta UEFA PRO kursust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles