Eesti võrkpallurid Euroopat vallutamas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopas mängivad Eesti koondislased.
Euroopas mängivad Eesti koondislased. Foto: graafika: Silver Alt

Ka sel hooajal teenivad mitmel pool Euroopas leiba mitmed Eesti meeste ja naiste võrkpallikoondislased. Eestlasi leiab enim Prantsusmaalt – kuus –, ent ka Poolas, Austrias, Türgis, Soomes, Küprosel ja Šveitsis on mõni koondislane. Postimees uuris, kuidas võrkpallurid oma esituste ja võistkonna senise hooaja käiguga rahul on.

Keith Pupart (Lubini Cuprum, Poola kõrgliiga)

«Olen otsusega väga rahul, ainuke, mis oli eelmises kohas parem, oli kliima. Liigat hindan tugevamaks kui Prantsusmaal just selles suhtes, et keskmine tase on kõrgem,» ütles eelmistel hooaegadel Prantsusmaal pallinud nurgaründaja. «Eks see fakt ütleb ka midagi, et Poolas on kolme esimese klubi eelarve sama suur kui terve Prantsusmaa meistriliiga klubidel kokku.» Puparti sõnul oli hooaja algus krobeline, ent nüüd tunneb ta end väljakul kindlalt. «Kõik mängud olen alustanud põhikoosseisus, meeskonnal on läinud täitsa hästi,» lisas ta. Poola liigas hoiab Lubin 5. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles