Otepääl toimuvad talitriatloni Euroopa meistrivõistlused

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi spordikeskus
Tehvandi spordikeskus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepääl toimuvad  23. jaanuaril Eesti ja Euroopa meistrivõistlustel talitriatlonis. Tegemist on algava suusahooaja ühe põnevaima üritusega Eestis, kus korraga saab võistelda kolmel spordialal, kirjutab Eesti Suusaliit oma kodulehel.

Jooksust, maastikurattasõidust ja suusatamisest koosneva multispordiala tiitlivõistlused korraldatakse esmakordselt Eesti talispordi keskuses Otepääl, Tehvandi spordikeskuses.

Kokku toimub võistluse raames viis starti, kus omavahel võtavad mõõtu Eesti ja Euroopa parimad talitriatleedid mitmetes võistlusklassides. Võistluspäev algab juuniorite stardiga, kellele järgnevad paratriatleedid, eliidi ja U23 naised ning mehed. Eesti meistrid selguvad võistluse viimases stardis, kus võistlevad vanuseklassid. Seega on osalejatel reaalne võimalus tulla talitriatlonis üheaegselt nii Eesti kui ka Euroopa meistriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles