Hamilton väidetavast tülist Rosbergiga: tulevikus naerame kõige toimunu üle

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton ja Nico Rosberg (vasakul)
Lewis Hamilton ja Nico Rosberg (vasakul) Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 meeskonnas teist aastat tiitli nimel heidelnud Lewis Hamilton ja Nico Rosberg on lapsepõlvesõbrad, kellest on saanud suurimad rivaalid. Meedia on püüdnud väita, et vanad sõbrad on koguni tülli pööranud, kuid Hamiltoni sõnul on see normaalne, et nad enam koos aega ei veeda. Tulevikus võivad asjad taas muutuda.

«Olime lapsepõlves sõbrad, kuid see on ka kogu lugu. See ei ole nii, nagu oleksime viimasel ajal väga lähedased olnud,» rääkis Hamilton Autospordile. «Meedia püüab meie tutvust suuremaks puhuda ja näidata seda suurema sõprusena, kui see tegelikult on. Nicol on oma grupp sõpru ja minul on oma. Me ei söö koos õhtust, ei käi koos pidudel, ei käi koos kinos. Me ei veeda koos aega.»

Hamilton jätkas: «Oleme rivaalid ja kõige tähtsam on see, et tema tahab mind võita ja mina teda. Olen kindel, et ühel päeval istume maha ja naerame kõige toimunu üle. Tulevikus veedame kindlasti koos aega ja meie lapsed mängivad koos, kuid hetkel ei ole me selles olukorras ja nii peabki olema.»

Hamilton ja Rosberg alustasid koos võidusõitmist juba 13-aastasena ja on sarnase teekonnaga tippu jõudnud. Erinevalt Hamiltonist pole Rosbergil õnnestunud kordagi vormel-1 maailmameistriks tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles