Novembrikuu parima mängija auhind rändas Tallinna Ülikooli

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Foto on illustreeriv.
Võrkpall. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Naiste Liigade novembrikuu parimaks mängijaks nimetati Tallinna Ülikooli võrkpallinaiskonna nurgaründaja Raili Kont-Kontson, kes aitas koduklubil võita neljast Balti liiga mängust kaks ja jõuda Eesti karikavõistlustel poolfinaali. 

Novembrikuu parim mängija kogus neljas Balti liiga mängus 66 punkti, mis jäi ühe silmaga alla vaid Babite naiskonna Sandra Breikšale. Paremuselt kolmas tulemus oli juba kolme silma võrra väiksem. Kontsoni efektiivsuseks kujunes 66 punkti juures +31, mis oli liiga seitsmes resultaat. Kuus ässpallingut löönud eestlanna oli nimetatud näitajaga Balti liiga 16. servija. Rünnakuid realiseeris novembrikuu parim mängija 36%-liselt, vahendas volley.ee.

Eesti karikavõistluste veerandfinaalseerias Tallinna Ülikool Rahvaliigas mängivale Mectus Tartu/TKSK naiskonnale geimi ei loovutanud, saavutades kaks 3:0 võitu. Kontson oli mõlemas kohtumises vastavalt 14 ja 17 punktiga üleplatsimängija. Tallinna Ülikool pidas novembris ka ühe Eesti Meistriliiga mängu, milles teeniti 3:0 (22, 24, 9) võit Audentese SG/Noortekoondise üle. Ka nimetatud vastasseisus oli Kontson üleplatsimängija, panustades võitu 16 punkti (kasutegur +9). 

Oktoobrikuus valiti parimaks mängijaks Kohila Võrkpalliklubi sidemängija Julija Mõnnakmäe. Kuu parimale mängijale paneb auhinna välja 4 Teams ja Spordihooldus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles