Pärnu kaotas eurosarjas Ungari klubile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eeldatavalt langeb homses euromängus pärnakatest suurim koormus diagonaalründaja Hindrek Pulgale.
Eeldatavalt langeb homses euromängus pärnakatest suurim koormus diagonaalründaja Hindrek Pulgale. Foto: Ardi Truija

Pärnu Võrkpalliklubi jätkas täna oma eurohooaega Ungaris, kui CEV Challenge Cup sarja 1/16-finaalis kohtuti Kaposvári Fino meeskonnaga. Ungari klubi sai 3:1 võidu. Vaata statistikat! Kordusmäng peetakse 17. detsemrbil Pärnus.

Avageimi võitis Pärnu tasavägise lõpu järel 26:24. Teine geim oli samuti võrdsete heitlus: seisult 20:18 Kaposvari eduseisus jõudsid pärnakad veek punkti kaugusele 22:23, ent geimi võitis Ungari klubi 25:23. Sama skooriga võitis Kaposvar ka kolmanda geimi. Neljandas geimis jäid pärnakad 5:11 kaotusseisu ja vahe püsis suur. Siiski suudeti veel jõuda seisuni 19:21, ent geim kuulus Kaposvarile seisuga 25:21 ja mäng seega Ungari meeskonnale 3:1.

Hindrek Pulk tõi Pärnule 21 punkti, Timo Tammemaa ja Taavet Leppik lisasid kumbki 11 silma.

Mängu eel:

Kaposvári näol on tegemist 15-kordse Ungari meistri ja üheksakordse karikavõitjaga. Aastal 1953 asutatud klubi sel hooajal veel eurosarjas mänginud ei ole, Pärnu kaotas mäletatavasti CEV Cup sarja 1/16-finaalis kahe mängu kokkuvõttes kuulsa ajalooga Piraeuse Olympiacosele, vahendab volley.ee.

Eurosarjas selguvad edasipääsejad kahe kohtumise kokkuvõttes. Esmalt loetakse võitude arvu, siis punkte (3:0 ja 3:1 võit annavad võitjale kolm, 3:2 võitjale kaks ja kaotajale ühe punkti) ja kui need on ka võrdsed, selgitab edasipääseja kuldne geim. Meeskondade korduskohtumine toimub Pärnu spordihallis 17. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles