Kummaline e-kiri tekitab Nõmme Kaljus segadust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalju raudvara Alo Bärengrub (vasakul) sai e-kirja teel teada, et klubi temaga koostööd jätkata ei soovi.
Kalju raudvara Alo Bärengrub (vasakul) sai e-kirja teel teada, et klubi temaga koostööd jätkata ei soovi. Foto: Eero Vabamägi

«Seis on selline, et klubi ei soovinud koostööd jätkata. Mulle anti sellest meili teel teada ja lõpetati niimoodi asi ametlikult ära,» avas endine Nõmme Kalju kapten Alo Bärengrub tagamaid, miks teda järgmisel hooajal klubi särgis ei näe. Kummaliseks teeb olukorra aga see, et Kalju endine mängija, spordidirektor ja peatreener, nüüdne abitreener Sergei Terehhov on asjast hoopis teisti aru saanud.

2011. aastal Kaljusse siirdunud Bärengrubil oli klubiga nn 1+1 leping ja e-kirja vahendusel sai ta teada, et lisa-aasta klauslit klubi rakendada ei soovi. «Varem ei olnud meil omavahel sellest üldse juttu olnud. Pärast seda teadet ei ole me enam rohkem omavahel suhelnud. Minu jaoks oli see ikka natuke ootamatu, aga eks see ole Kalju õigus.»

Terehhovi sõnul on Bärengrubi staatus aga lahtine ja klubi loodab lähiajal selles selgust saada. «See e-kiri oli minu teada teade selle kohta, et automaatselt leping ei pikene,» ütles Terehhov. Postimees on viimase nädala jooksul püüdnud tabada ka Kalju presidenti Kuno Tehvat, kuid tulutult.

Samal ajal kui Kalju mõtleb, kas Bärengrubiga tasub koostööd jätkata, keskendub Eesti koondislane välisklubi leidmisele ega välista ka karjääri lõpetamist. Bärengrub oli enda sõnul ise arvestanud, et mängib ka tuleval hooajal Kaljus, kuid nüüd tuleb otsida teisi võimalusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles