Madridi Reali amatöörlik eksimus toob kaasa karmi karistuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Tšerõšev lõi küll värava, kuid tegelikult poleks tohtinud ta väljakul viibida
Deniss Tšerõšev lõi küll värava, kuid tegelikult poleks tohtinud ta väljakul viibida Foto: SCANPIX

Madridi Real võitis eile õhtul Hispaania jalgpalli karikavõistlustel 3:1 Cadizi meeskonda, kuid suure tõenäosusega see tulemus tühistatakse ja kuninglik klubi saab võistlustelt disklahvi. Nimelt kasutas Real eile mängukeelu all olnud mängijat.

Peatreener Rafael Benitez saatis algkoosseisus platsile venelase Deniss Tšerõševi, kes kiirelt Reali juhtima viis. Kuid juba siis hakkasid levima jutud, et mees ei tohiks platsil olla. Hiljem kinnitati mitmelt poolt, et eelmisel hooajal Villarealis laenul viibinud mees teenis kolm kollast kaarti ja pidi seetõttu eilse kohtumise kindlasti vahele jätma.

Reali karikasarjast eemaldamise otsust oodatakse tänase päeva esimeses pooles. Cadizi president kinnitas, et sisse antakse ametlik protest ning jalgpalliliidust on juba tulnud teateid, et aneil ei jää muud üle kui Real selleks hooajaks üle parda heita.

Reali kaks ülejäänud väravat lõi eile Isco. Cadizi auvärav kanti Kike Marqueze nimele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles