Fotod: legendaarne MMA-võitleja sel korral Eestisse ei tule

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme toimub Tallinnas Tondiraba Jäähallis suurejooneline võitlusturniir Nr. 1 Fight Show. Esialgse plaani kohaselt pidi Tallinnas ringi tulema ka USA MMA-legend Jeff Monson, kuid tänasel pressikonverentsil selgus, et kogenud ameeriklane jääb perekondlikel põhjustel siiski võistlusõhtust eemale, kuid Monsonit soovitakse Tallinnas näha järgmisel aastal.

44-aastane Monson on karjääri jooksul pidanud 84 MMA-matši, millest ta on võitnud 59 ja kaotanud 24. Ühe korra on ameeriklane ka diskvalifitseeritud.

Homse võistlusõhtu peamiseks matšiks on vastasseis raskekaallaste Denis Smoldarevi (Eesti) ja Šaban Ka (Prantsusmaa) vahel.

Vaatajad näevad ka neile südamelähedasi kaasmaalasi, kelle seas on Markko Moisar, Eduard Kamenski, Pavel Karjukin, Alik Tseiko ning lisaks ka maailmaklassi tasemel võitlejad: Costas Nanga (Rootsi), Maks Spodarenko (Valgevene), Aleksej Dodonov (Venemaa), Kirill Martšenko (Valgevene), kirjutab numberone.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles