Tartus algab sulgpalli juunioride Euroopa Karikaetapp

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall. Pilt on illustratiivne.
Sulgpall. Pilt on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Tartus A le Coq Spordihoones toimub sel nädalavahetusel juunioride Euroopa Karikaetapp. Yonex Estonian Junior turniir annab punkte ka juunioride maailma edetabelisse. 

Võistlus on juunioride klassis viimaseks jõuprooviks sel aastal juunioride seas Eesti läbi aegade parimad tulemused saavutanud Kristin Kuubale ja Helina Rüütelile. Kuubal on üksikmängus ka võistlustel parim paigutus. Samuti on hiljuti juunioride MM-l 9. koha saanud ja juunioride EM pronksmedali omanikel Kuubal ja Rüütelil esimene paigutus paarismängus. Meeste üksikmängus on kõrgeim paigutus Austria mängijal Wolfgang Gnedtil. Üksikmängude esimeste ringide kohtumised peetakse reedel. Laupäeval mängitakse veerandfinaalid ja poolfinaalid ning finaalmängud on pühapäeval.

Samal ajal toimub ka rahvusvaheline noorteturniir vanuseklassidele 11-17 aastat. Kokku osaleb võistlustel 275 noort sulgpallurit 12 riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles