Foto: maailma rikkaim sportlane astub Mike Tysoni jälgedes

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr kaks kuud vana Indiast pärit tiigriga.
Floyd Mayweather jr kaks kuud vana Indiast pärit tiigriga. Foto: Floyd Mayweather/Instagram

Läbi aegade üks legendaarsemaid poksijaid Mike Tyson kogus omal ajal kuulsust ka väljaspool poksiringi. Meedias lõi Tyson omal ajal laineid ka enda lemmikloomadega. Kui tuvide pidamine pole midagi eriti ekstreemset, siis ühel heal päeval võttis Tyson endale lemmikloomadeks kaks tiigrit.

Tysonile kuulus omal ajal korraga kolm tiigrit, kelle nimed olid Kenya, Storm ja Boris. Ühes kuus kulus tiigrite ülalpidamiseks umbes 4000 eurot. Nüüd on otsustanud Tysoni jälgedes astuda ka maailma kõige rikkamaks sportlaseks peetav Floyd Mayweather jr, kirjutab Sportsmail.

Mayweather andis sotsiaalmeedias teada, et tiiger kingiti talle eelseisvate jõulude puhul ning nüüd ootab ta, et fännid aitaksid tal lemmikloomale nime valida.

Mayweather pani karjäärile punkti septembris, kui ta alistas Las Vegases Andre Berto. Samas liigub mitmeid kõlakaid, et 38-aastane ameeriklane naaseb veel poksiringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles