Renee Teppan kordas enda Meistrite liiga tippmarki

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan Kaasani Zeniti vastu ründamas.
Renee Teppan Kaasani Zeniti vastu ründamas. Foto: cev.lu

Võrkpalli Meistrite liiga kolmandas voorus saavutas esimese võidu nii Renee Teppani tööandja Innsbrucki Hypo Tirol kui ka Ardo Kreegi kodumeeskond Pariisi Volley. Oliver Venno ja Ankara Ziraat Bankasi kolmanda vooru mäng on edasi lükatud. 

Renee Teppan alustas karjääri teist Meistrite liiga vastasseisu algkoosseisus ja tegi Tiroli 3:0 (21, 19, 21) võidumängus Montenegro esiklubi Budva Budvanska Rivijera üle igati soliidse esituse. Teppan sai rünnata 32 korral, millest 15 (47%) lõppesid punktivõiduga. Lisaks aitas eestlane võitjaid ühe blokipunkti ja ühe serviässaga. Ühtlasi kordas Teppan enda Meistrite liiga tippmarki, sest 17 punkti kogus ta ka debüütmängus tiitlikaitsja Kaasani Zeniidi vastu, kirjutab volley.ee.

Pariisi Volley võõrustas kolmandas voorus Oliver Venno endist tööandjat VfB Friedrichshafenit, saavutades koduseinte toetusel 3:0 (23, 16, 22) võidu. Ardo Kreek tegi Pariisi meeskonna ridades tavapäraselt kaasa kogu vastasseisu ja kogus seitse (+4) punkti. Rünnakul tõi Kreek neli (44%), blokis kaks ja pallingul ühe punkti.

Oliver Venno ja Ankara Ziraat Bankasi kolmanda vooru mäng Moskva Dünamoga on Türgi ja Venemaa keeruliste suhete tõttu edasi lükatud.

D-alagrupis on Kaasani Zeniidil koos 9 ja Ankara Halkbankil 5 punkti. Tirol on kolmanda saavutanud 4 punkti. B-alagrupi seis ei ole ülevaatlik, sest koguni kaks edasilükatud mängu ootavad oma järge. Bankasi on kahe mänguga kogunud täisedu kuus punkti. Dünamol ja Pariisi meeskonnal on koos kolm silma, kuid Venemaa meeskond on pidanud ühe ja Prantsusmaa esindus kaks kohtumist. Punktiarve on avamata kõik kolm vastasseisus kaotanud Friedrichshafenil.

Pariisi Volley ja Moskva Dünamo edasilükatud teise vooru mäng on kavas 8. detsembril, Bankasi ja Dünamo kolmanda vooru mängu toimumisaeg on hetkel teadmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles